fbpx

Belépőjegy – Na, mi van? – Laár András és Besenyő István közös estje – 2021.04.09. – ONLINE

ÚJ IDŐPONT: 2021. ÁPRILIS 9. 19:00 ONLINE

Kedves Nézőink!
A járványügyi helyzet miatt a Csabagyöngye Kulturális Központban sajnos március 4-én nem lehet megtartani a “Na, mi van? – Laár András és Besenyő István közös estje” című elődást, DE VAN EGY JÓ HÍRÜNK!
Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy az előadás ONLINE formában bemutatásra kerül egy új időpontban, ÁPRILIS 9-ÉN 19 ÓRAKOR. Az előadást a bemutatót követően is meg lehet tekinteni 3 napig, így akinek ez az időpont nem felel meg, később is meg tudja majd nézni.
Kérünk Benneteket, hogy amennyiben nem jelent számotokra nagy anyagi terhet, támogassátok Andrást azzal, hogy nem kéritek vissza a jegyek árát, és az új időpontban együtt élvezzük Veletek a vidám perceket online.
Akinek ez mégis nagy teher, a jegyvasarlas@laarandras.hu címen tudja jelezni, hogy szeretné kérni, hogy utaljuk vissza a jegy árát. Fontos, hogy a levélhez szükséges mellékelni a számlát is.
Köszönjük szépen a megértéseteket!
***
Na, mi van?
Erre választ kapnak Önök!!!
Besenyő T.A. István, azaz Besenyő Terep Auta István, valamint Kemenesfalvi Bácsi, a Költő, és a Jóságos Edebede Bácsi segít majd eligazodni Önöknek!
Jegy: 3400 Ft

Jegyvásárlás: https://besenyopista.hu/na-mi-van/

Leírás

ÚJ IDŐPONT: 2021. ÁPRILIS 9. 19:00

Helyszín: ONLINE

 

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a shopba