A Laár András Webshopban kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával nyilatkozol arról, hogy 18. életévedet betöltötted.

AZ ELADÓ ADATAI

 • Név: Laár 1919 Kft.
 • Székhely: 1145 Budapest, Tallér u. 24.
 • Cégjegyzékszám: 01-06-786369
 • Adószám: 25167153-2-42
 • Bejegyző bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

AZ ELADÓ ELÉRHETŐSÉGEI

A TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ ADATAI

 • Név: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
 • Cím: 1144 Budapest, Ormánság u. 4.
 • Adószám: 14571332-2-42
 • Cégjegyzékszám: 01-09-909968

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A megrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed véglegesítetted és eljuttattad hozzánk. Megrendelésed akkor tekinthető érvényesnek, ha azt e-mailben vagy telefonon is visszaigazoltuk. Ezzel egy időben a Megrendelő és az Eladó között adásvételi szerződés jön létre.

Az Internet-szolgáltatás vagy az e-mail szolgáltatás hibás működéséből fakadóan teljesítetlenül maradt rendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, hogy amennyiben nem kapsz e-mailt a rendelésed állapotáról, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2018. január 15-től vásárlásodról elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni.

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK KÖRE

A webáruházban az összes raktáron lévő termék megvásárolható, melyek a weboldal menüjében vannak kategorizálva. A termékek szállítási ideje általában 3-4 munkanap, ez a raktáron lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap. Amennyiben rendelésed mégsem tudjuk a kiírt feltételekkel teljesíteni (idő közben elfogyott, egyéb technikai probléma), felvesszük Veled a kapcsolatot megadott elérhetőségeid egyikén.

A termékek mellett található képek illusztrációk, a valóságban bizonyos mértékben eltérőek lehetnek.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS – FIZIKAI TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN (KÖNYV, CD, PÓLÓ)

Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Elállás esetén a csomag visszaküldésekor a vásárlást igazoló számlát is mellékelni szükséges elektronikus formában. A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A visszaküldött csomagot utánvétes küldeményként nem áll módunkban átvenni, mivel a pénz visszafizetése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a termékek kifogástalan állapotúak-e. A visszaküldött termékek vételárának visszatérítését a vonatkozó jogszabályokkal összhangban, kizárólag bontatlan, sérülésmentes, újbóli értékesítésre alkalmas állapotban, eredeti csomagolásban visszaküldött termékek esetén teljesítjük. Az áru visszaküldését kérjük előre egyeztesd ügyfélszolgálatunkkal. A feltételeknek megfelelően visszaküldött termékek vételárát készpénzben vagy átutalással fizetjük vissza, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

RENDELÉS MENETE

A webáruházon keresztül a következő lépéseket követve vásárolhatsz:

 • Böngéssz a termékkategóriák között, majd kattints a megvásárolni kívánt termékre.
 • A termék oldalán helyezd a termékből a kívánt mennyiséget a kosárba.
 • A kosár oldalán módosíthatod a kosár tartalmát, vagy folytathatod a vásárlást és további termékeket helyezhetsz a kosaradba.
 • Kosaradat bármikor megtekintheted az oldal jobb alsó sarkában található kosár ikonra kattintva.
 • Amennyiben minden megvásárolni kívánt terméket kosaradba helyeztél, a kosár tartalma alatt kattints a “Tovább a pénztárhoz” feliratú gombra.
 • Add meg elérhetőségeidet és szállítási adataidat, majd kattints a lap alján a “Megrendelés elküldése” gombra.
 • Sikeres rendelés esetén automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben átutalásos fizetésmód választása esetén megtalálod az utaláshoz szükséges adatainkat, valamint egy későbbi e-mailben tájékoztatunk a kézbesítésé várható időpontjáról

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK, FIZETÉSMÓDOK

A szállítási feltételekről és a fizetésmódokról részletes információ a következő címen található: Szállítás, fizetés »

ADATVÉDELEM

Az Általános Szerződési Feltételek részét képezi az adatvédelmi nyilatkozat. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz a webáruház adatvédelmi nyilatkozatában részletezett adatkezeléshez is. Az adatvédelmi nyilatkozat a következő címen érhető el: Adatvédelmi Nyilatkozat »

JEGYVÁSÁRLÁS

VÁSÁRLÓI NYILATKOZAT
A laarandras.hu weboldalon csak azon személyek vásárolhatnak jegyet, akik már betöltötték a 18. életévüket. A vásárláshoz szükséges adatok megadásánál feltüntetett Vásárlói feltételek elfogadásával igazolod, hogy betöltötted a 18. életéved.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
A jegyrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed a weboldalon keresztül hozzánk eljuttatod.

Az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek, illetve az Internet-szolgáltatás minősége vagy hiánya miatti teljesítetlen jegyrendelésért nem tudunk felelősséget vállalni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Az előadások oldalán feltüntetett árak a jegyek vételárai, melyek tartalmazzák az Áfát.

A jegyrendelésnél bankkártyás fizetésmód áll rendelkezésedre. 

A megrendeléshez szükséges adatok módosítására a rendelés leadása előtt van lehetőséged. Ezután csak ügyfélszolgálatunk tudja módosítani. Ilyen esetben e-mailen vagy telefonon keresztül jelezheted a módosítási szándékod.

A rendelésed akkor lép életbe, ha az feldolgozásra került és ezt e-mailben vagy telefonon visszajelezzük, mellyel létrejön egy szerződés a vásárló és az eladó között.

A weboldalon keresztül megvásárolt jegyről elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. A kiállított számla maga a jegy, külön jegyet nem küldünk. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni. Az elektronikus számla felmutatásával jogosult vagy a számlán feltüntetett előadáson részt venni. Kérjük az előadásra mindenképpen hozd magaddal számládat mobiltelefonon vagy kinyomtatva.

A hely elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

JEGYVISSZAVÁLTÁS
Jegyet nem áll módunkban visszaváltani vagy más jegyre cserélni. Kizárólag elmaradt előadás esetén válthatóak vissza jegyek. Ilyen esetben az előadás elmaradásának meghirdetésekor felvesszük a kapcsolatot a Vásárlóval, a rendeléskor megadott e-mail címen és tájékoztatjuk a visszaváltás módjáról.

JOGI NYILATKOZAT
A laarandras.hu oldalon található összes tartalmat szerzői jog védi. Ezek másolása, sokszorosítása, publikálása, vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a szerző és az érintett kiadó írásos engedélyével lehetséges. Minden jog fenntartva!

ÜZEMELTETŐ
Név: Laár 1919 Kft.
Adószám: 25167153-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-203706
Telefon: 06 30 834 2905
E-mail: [email protected]

BANKI ADATOK
Számlatulajdonos neve: Laár 1919 Kft.
Számlavezető bank: Budapest Bank
Bankszámlaszám (HUF): 10401213-50526854-90771001

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI
Telefon: 06 70 548 0098 (munkanapokon 12:00-19:00)
E-mail: [email protected]

Budapest, 2022. június 21.