A Laár András Webshopban kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával nyilatkozol arról, hogy 18. életévedet betöltötted.

AZ ELADÓ ADATAI

AZ ELADÓ ELÉRHETŐSÉGEI

A TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ ADATAI

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A megrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed véglegesítetted és eljuttattad hozzánk. Megrendelésed akkor tekinthető érvényesnek, ha azt e-mailben vagy telefonon is visszaigazoltuk. Ezzel egy időben a Megrendelő és az Eladó között adásvételi szerződés jön létre.

Az Internet-szolgáltatás vagy az e-mail szolgáltatás hibás működéséből fakadóan teljesítetlenül maradt rendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, hogy amennyiben nem kapsz e-mailt a rendelésed állapotáról, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2018. január 15-től vásárlásodról elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni.

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK KÖRE

A webáruházban az összes raktáron lévő termék megvásárolható, melyek a weboldal menüjében vannak kategorizálva. Minden termék mellett fel van tüntetve a várható szállítási idő, ez a raktáron lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap. Amennyiben rendelésed mégsem tudjuk a kiírt feltételekkel teljesíteni (idő közben elfogyott, egyéb technikai probléma), felvesszük Veled a kapcsolatot megadott elérhetőségeid egyikén.

A termékek mellett található képek illusztrációk, a valóságban bizonyos mértékben eltérőek lehetnek.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Elállás esetén a csomag visszaküldésekor a vásárlást igazoló számlát is mellékelni szükséges elektronikus formában. A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A visszaküldött csomagot utánvétes küldeményként nem áll módunkban átvenni, mivel a pénz visszafizetése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a termékek kifogástalan állapotúak-e. A visszaküldött termékek vételárának visszatérítését a vonatkozó jogszabályokkal összhangban, kizárólag bontatlan, sérülésmentes, újbóli értékesítésre alkalmas állapotban, eredeti csomagolásban visszaküldött termékek esetén teljesítjük. Az áru visszaküldését kérjük előre egyeztesd ügyfélszolgálatunkkal. A feltételeknek megfelelően visszaküldött termékek vételárát készpénzben vagy átutalással fizetjük vissza, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

RENDELÉS MENETE

Rendelésed telefonon és e-mailben is leadhatod. A webáruházon keresztül a következő lépéseket követve vásárolhatsz:

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK, FIZETÉSMÓDOK

A szállítási feltételekről és a fizetésmódokról részletes információ a következő címen található: Szállítás, fizetés »

ADATVÉDELEM

Az Általános Szerződési Feltételek részét képezi az adatvédelmi nyilatkozat. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz a webáruház adatvédelmi nyilatkozatában részletezett adatkezeléshez is. Az adatvédelmi nyilatkozat a következő címen érhető el: Adatvédelmi Nyilatkozat »

Budapest, 2022. június 21.

JEGYVÁSÁRLÁS

VÁSÁRLÓI NYILATKOZAT
A laarandras.hu weboldalon csak azon személyek vásárolhatnak jegyet, akik már betöltötték a 18. életévüket. A vásárláshoz szükséges adatok megadásánál feltüntetett Vásárlói feltételek elfogadásával igazolod, hogy betöltötted a 18. életéved.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
A jegyrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed a weboldalon keresztül hozzánk eljuttatod.

Az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek, illetve az Internet-szolgáltatás minősége vagy hiánya miatti teljesítetlen jegyrendelésért nem tudunk felelősséget vállalni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A jegyfoglalás oldalon feltüntetett árak a jegyek vételárai, melyek tartalmazzák az Áfát.

A jegyrendelésnél előreutalásos fizetésmód áll rendelkezésedre. Az utaláshoz szükséges adatokat a jegyrendelés leadását követően e-mailben juttatjuk el, illetve a rendelés leadásának visszaigazoló lapján is megtalálod.

A megrendeléshez szükséges adatok módosítására a rendelés leadása előtt van lehetőséged. Ezután csak ügyfélszolgálatunk tudja módosítani. Ilyen esetben e-mailen vagy telefonon keresztül jelezheted a módosítási szándékod.

A rendelésed akkor lép életbe, ha az feldolgozásra került és ezt e-mailben vagy telefonon visszajelezzük, mellyel létrejön egy szerződés a vásárló és az eladó között.

A weboldalon keresztül megvásárolt jegyről elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni. Az elektronikus számla felmutatásával jogosult vagy a számlán feltüntetett előadáson részt venni. Kérjük az előadásra mindenképpen hozd magaddal számládat.
A hely elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

JOGI NYILATKOZAT
A laarandras.hu oldalon található összes tartalmat szerzői jog védi. Ezek másolása, sokszorosítása, publikálása, vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a szerző és az érintett kiadó írásos engedélyével lehetséges. Minden jog fenntartva!

ÜZEMELTETŐ
Név: Laár 1919 Kft.
Adószám: 25167153-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-203706
Telefon: 06 30 834 2905
E-mail: besenyoposta@gmail.com

BANKI ADATOK
Számlatulajdonos neve: Laár 1919 Kft.
Számlavezető bank: Budapest Bank
Bankszámlaszám (HUF): 10401213-50526854-90771001

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI
Telefon: 06 70 548 0098 (munkanapokon 12:00-19:00)
E-mail: besenyoposta@gmail.com