fbpx

Dharmacari Nagaraja: Esti Buddha-mesék

20 klasszikus, gondolatébresztő buddhista mese gyerekeknek, színes illusztrációkkal. A mesék célja a képzelőerő és kreativitás fejlesztése mellett a kicsik megnyugtatása, elősegítve a könnyebb elalvást.

Szállítási idő: 1-3 munkanap

4.890 Ft

Leírás

Elbűvölő, szívderítő és gondolatébresztő mesék gyerekeknek szeretetről és bölcsességről. Ebben a varázslatos könyvben húsz klasszikus buddhista mesét öltöztettek új, színes köntösbe, hogy a szülők elalvás előtt felolvassák őket csemetéiknek. Az elragadó történetek segítségével a gyerekek számtalan különleges kalandba csöppennek. Képzeletük szárnyra kap, különféle helyzetekbe képzelhetik magukat, a mesék hatására nagyobb belső nyugalomra tehetnek szert, megnő a kreativitásuk és az önbizalmuk, javul a beleérző képességük.

A meséket bevezető színes illusztrációk mozgósítják a gyerekek képzeletét. A mesék végén pedig megtaláljuk az adott történet buddhista értelmezését, amelyről az olvasás után elbeszélgethetünk a kicsikkel. A bevezető részben összefoglaltuk a szülők számára a buddhizmus eredetét és lényegét, a befejezésben pedig meditációs gyakorlatokat találunk, amelyeket lépésről lépésre elvégezhetünk a gyerekekkel.

Ez a bájos könyv eredeti és vonzó módon ismerteti meg a gyerekekkel a buddhista hagyományokat, és segít abban, hogy:

  • meghittebb kapcsolatot alakítsunk ki gyermekünkkel,
  • megnyugodjon, és könnyebben elaludjon, együttérzőbb legyen másokkal,
  • képzelőereje és alkotóképessége kibontakozzon,
  • erősödjön az önbizalma,
  • gyermekünket a helyes életszemléletre ösztönözze.