fbpx

Online előadás – Laár András: Nyamvadásgátló varázsszerek – 2020.12.11.

Nyamvadásgátló varázsszerek

A “Hogyan ne dögöljünk meg?” című nagysikerű előadássorozat után megújult tematikával várom a nem-nyamvadni vágyó kedves érdeklődőket.
A megalapozó látásmód ismertetése mellett részletesebben foglalkozunk azokkal a belső módszerekkel, amelyek segítenek fenntartani szellemi, lelki, testi épségünket ebben a mostani, nagyon kiélezett helyzetben.
Ilyenek a különböző orákulumok, a Tarot kártya, és az I-ching szimbólumrendszere, valamint az asztrológia tudománya.
Ezekkel párhuzamosan, a rendszeresen végzett szellemi-lelki gyakorlatok adják azt a kapaszkodót, amely kiemelhet minket a “nyamvadásból” azaz a külső körülményeknek való reménytelen kiszolgáltatottságunkból.

Voltaképpen csak magunkra számíthatunk. Senki nem tudja helyettünk megtenni azokat a lépéseket, amelyek elvezetnek bennünket a nyugodt, derűs, egészséges szellemi, lelki állapotba.
A “nyamvadás”, azaz a lefokozott, körülményeknek alávetett élet ott kísért mindnyájunkat a mindennapokban. Bármelyik pillanatban elkaphat minket a sötét sodrás, ami bedilizésbe, összeomlásba, betegségbe dönt minket….hacsak nem fejlesztjük ki belső védekező erőinket, szellemi, lelki ellenállóképességünket.
Szerencsére vannak “varázsmódszerek”, amelyek az ősi tudásra támaszkodnak, és a mai élet körülményei között is, a mindennapokban használhatóak.
Ehhez gyakorolnunk kell! Ez az előadás a gyakorlatokról szól.
Szeretettel várok minden érdeklődőt!

A jegyrendelés menete:

  1. Az utalás beérkezését követően hamarosan kapni fogsz egy e-mailt, melyben arról tájékoztatunk, hogy a rendelésed feldolgozás alatt van.
  2. Rendelésed feldolgozása után 24 órán belül kiállítunk számodra egy elektronikus számlát.
  3. Az előadás előtti napon e-mailben küldjük el Neked a Google Meet szoba belépési linkjét és a részletes tudnivalókat a csatlakozásról.

Szeretettel várunk!

2.000 Ft

Készleten

Leírás

Időpont: 2020. december 11. 19:00 Online a Google Meet-en.