• A szállítás díja bruttó 1.990 Ft (bankkártyás vásárlással)
  • A szállítás díja személyes vásárlása esetén: ingyenes

A személyes vásárlása Budapesten van lehetőség előre egyeztett időpontban és helyszínen.

Bizonyos termékek esetében a szállítási díj a fentiektől eltérhet. A vásárlási folyamat során rendszerünk mindig a kosár tartalmának megfelelően kalkulált szállítási díjat tünteti fel.

MIKOR SZÁLLÍTJÁK KI A RENDELÉSEMET?

A Laár András Webshopban leadott rendelések házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás várható időpontja az egyes termékek adatlapján feltüntetett munkanapok szerint alakul, mely általában 1-2 munkanap. Dedikált termékek rendelése esetén a szállítási idő a dedikálás időpontjának függvényében módosulhat.

Sikeresen leadott megrendelésed feldolgozását és elküldését követően e-mailben értesítünk a kiszállítás várható napjáról. Ha a kiszállítással kapcsolatban bármilyen kérésed lenne, kérjük írd be a rendelés leadásakor a “Megjegyzés” rovatba.

Ha csak MP3-at vagy egyéb letölthető formátumot rendelsz, házhozszállítás helyett a letöltéshez szükséges hozzáférési adatokat és az elektronikus számlát küldjük el e-mailben.

A fent ismertetett szállítási feltételek Magyarország területére érvényesek. Külföldi szállítási cím esetén a feltételekről és a díjakról kérjük érdeklődj elérhetőségeink egyikén.

MILYEN FIZETÉSI OPCIÓK VANNAK?

A Laár András Webshopban bankkártyás fizetésre van lehetőség a Stripe bankkártyás fizetőrendszeren keresztül.