fbpx

Nyamvadásgátló varázsszerek

Életjobbító módszerek Laár Andrástól
Jegyárak:

A rendszeresen végzett szellemi-lelki gyakorlatok adják azt a kapaszkodót, amely kiemelhet minket a “nyamvadásból” azaz a külső körülményeknek való reménytelen kiszolgáltatottságunkból.

Voltaképpen csak magunkra számíthatunk. Senki nem tudja helyettünk megtenni azokat a lépéseket, amelyek elvezetnek bennünket a nyugodt, derűs, egészséges szellemi, lelki állapotba.
A “nyamvadás”, azaz a lefokozott, körülményeknek alávetett élet ott kísért mindnyájunkat a mindennapokban. Bármelyik pillanatban elkaphat minket a sötét sodrás, ami bedilizésbe, összeomlásba, betegségbe dönt minket….hacsak nem fejlesztjük ki belső védekező erőinket, szellemi, lelki ellenállóképességünket.

Szerencsére vannak “varázsmódszerek”, amelyek az ősi tudásra támaszkodnak, és a mai élet körülményei között is, a mindennapokban használhatóak.
Ehhez gyakorolnunk kell!

Ez az est ezekről a tudati módszerekről szól Laár András által megszokott humoros előadásban. 🙂

Jegyinformáció

Sikeres bankkártyás fizetést követően rendszerünk automatikusan küld a számlázz.hu-n keresztül egy számlát a vásárlásról, mely a JEGY IS EGYBEN. A számlázz.hu-s számla sorszámát fogjuk ellenőrizni a helyszínen a beengedéskor. Nem kötelező kinyomtatni, telefonon mutatva is tökéletes.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

18:30-tól van kapunyitás. Szeretettel várunk!

Bővebb információ:

Ha további kérdésed felmerül, a besenyoposta@gmail.com címünkre tudsz írni.