Kedves Barátaim!
Most hallgattam éppen Red Buffalo Heart, lakota hagyományokat követő indián sámán dalát, aki egyébként civil emberként él – mellékesen, de formailag mindenképpen – és tényleg tudja a Lényeget. Ezt a Lényeget mondja el “We Are All One!” című és tartalmú dalában, amit szíves figyelmetekbe ajánlok ezennel.
Miért is ez a Lényeg? – tehetné fel a kérdést valaki, és akkor az lenne a válaszom, hogy “nagyobb az összetartozás köztünk, mintsem hinnénk”. Semmi nyálas, egymásra borulós indíték nem hajt engem, de azt azért tudom, hogy az Egy Tudat tudatszikráit visszük szerteszét a világba. Ugyanaz a kíváncsiság munkál bennünk, ugyanúgy szenvedünk, örülünk, ugyanúgy boldogságra vágyunk, teljes mértékben képesek vagyunk egymás érzelmeit átérezni, és még ezer érv lehetséges…
Ám, mi inkább hajlamosak vagyunk egymást valaki tök idegennek, sőt rosszabbnak, ellenségnek, pusztítandó gonosznak nézni, mintsem átérezni a vele való egységet. Pedig az a másik is csak egy ember. Akihez mi bizony nagyon hasonlítunk. És ha még a velünk tényleg
nagyon rokonnal” sem érzünk együtt, hogy volnánk képesek akkor azt a testvériséget átérezni, ami a lények tengernyi sokaságával összeköt bennünket, sőt még a kövekkel is, meg hát a fákkal. És az Elemek. Víz, Tűz, Levegő is a mi rokonaink valójában, és mi szentségtelen emberek mit teszünk ezekkel a HOZZÁTARTOZÓINKKAL?
Na ezért a Lényeg: MI MIND EGYEK VAGYUNK!

Red Buffalo Heart

És ehhez kapcsolódik az az érdekesség is, hogy az oldal kedvelőinek száma meghaladta a 17000-et, ami engem különösen nagy örömmel tölt el. Nemcsak azért mert “sok”, hanem azért, mert a 17-es szám rendkívül közel áll hozzám, spirituális jelentősége miatt. Számomra ez a szám leginkább azt jelenti, amit a TAROT kártya Csillag nevű és 17-es számú lapja jelent. Egy, a hétköznapi tudatállapotnál magasabb tudatállapotot, amelyben tartózkodva az ember a jelekre figyel, meghallja és megérti az Ég beszédét. Hiszen az Ég JELEN VAN a Földön: a JEL-en van, azon keresztül beszél hozzánk. Állandóan JELeket ad. Ha mi erre figyelünk, a magasabb erőkből is részesülünk, gyógyító képességünk felerősödik, pozitív teremtőerőnk megnő, egészségesebbek leszünk és derűsek… Mint egy tündér. Hiszen a tündérek ilyenek a mesékben: jók, okosak, szeretetteljesek, segítenek mindenben, gyógyítanak, és még sorolni lehetne, milyenek. Ezért számomra ez a 17-es szám egyenesen a “Tündérség” száma.
Tehát most megezerszeresedve jelenik meg az ERŐ, ami a szeretetből és az egységből fakad.

Ez jutott eszembe erről a dalról.
Hallgassátok Ti is!

Szeretettel: Laár András

Hozzászólások

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a shopba