Laár András önálló előadásai

Mi hülyeség, mi nem az?!

mi-hulyeseg-besenyoLaár Andrást legtöbben a L’art pour l’art Társulat Besenyő Pista bácsijaként ismerik. Abszurd karaktereivel a Társulat estjei mellett saját, önálló előadásain is találkozhatunk. 2011 óta többször fellépett nagy sikerű, „Már megin’ igazam van!” című műsorával, majd 2013-ban vadonatúj „Mi hülyeség, mi nem az?!” című estjével lepte meg közönségét, melyben új eszmefuttatások hallhatók Besenyőtől, új versek a Költőtől, soha nem hallott mesék a kedves és jóságos Edebede bácsitól, és mindezek mellett néha előbukkan a művész filozofikus énje is, aki humorral átitatott, ám valójában komoly gondolatait osztja meg a publikummal.

Szeretet – Az Univerzum összetartó ereje

osi-modszerekLaár Andrást művészi munkássága mellett az utóbbi években egyre többen ismerték meg spirituális gondolkodóként is. Abszurd előadásain kívül gyakran tart humorral átitatott, ám valójában komoly mondanivalójú, filozofikus előadásokat országszerte. Legújabb előadásában létezésünk egyik nélkülözhetetlen eleméről, Univerzumunk összetartó erejéről, a szeretetről osztja meg gondolatait az érdeklődő hallgatósággal.

Ősi módszerek a mai életben

osi-modszerekLaár András „Ősi módszerek a mai életben” című előadásában a buddhizmus és a javas út mentén olyan módszerekkel ismerteti meg az érdeklődőket, melyeket könnyen beépíthetnek mindennapjaikba, és segítségükkel teljesebb, boldogabb életet élhetnek. A résztvevők a keleti filozófia, a humor és a mantrikus zene erejének különleges hármasságából töltekezhetnek.

Kiderülés – A derűs élet titka

kiderules-a-derus-elet-titkaLaár András az elmúlt évtizedek során számos olyan módszert fedezett fel és alakított ki életében, mellyel képessé vált jobbá, derűsebbé tenni mindennapjait.
Istenhívő, ugyanakkor választott vallása a buddhizmus lett, miután 1990-ben buddhista pappá avatták. Jógamesterének köszönhetően szorosan kötődik a hinduizmushoz, de a kereszténység és a magyar javas hagyományok is fontos szerepet játszanak életében. Ezen módszerek esszenciáját örömmel adja át az érdeklődőknek.

Buddhizmus a mindennapi életben

Laár András - Buddhizmus1985-ben került mélyebb kapcsolatba a buddhizmussal, és azóta is mindennapi praxisának részét képezik a buddhista gyakorlatok. 1990-ben buddhista pappá avatták, miután elvégezte a Kőrösi Csoma Sándor Buddhológiai Intézet buddhista-papképző szemináriumát, ezt követően 108 alapítótársával megalapította a Tan Kapuja Buddhista Egyházat és Főiskolát, ahol több éven keresztül tanított. Jelenlegi boldog, harmonikus életét nagyban köszönheti ennek a filozófiának. Több évtizedes tapasztalatait és az általa használt módszereket, örömmel osztja meg az érdeklődő hallgatósággal.

Előadásszervezés:
Jese Bettina
+36-30-834-2905
kapcsolat@laarandras.hu

Hozzászólások