Open post

Laár András: Hogyan ne dögöljünk meg?

Hogyan ne dögöljünk meg? – a buddhizmus tükrében A rutinosabbak azért ezt ügyesen el tudják odázni. Laár Andrásnak jó ötletei vannak ebben a témában. Előadásában életvédelmi, mentálhigiéniás, megőrülés gátló szaktanácsokkal szolgál a kedves érdeklődőknek a buddhizmus végtelen kincsestárából szemezgetve. Az előadás végén gyógyító zenével ajándékozza meg a hallgatóságot. Helyszín: Erőművház Erzsébetváros 1077 Budapest, Wesselényi u.“Laár András: Hogyan ne dögöljünk meg?”

Tovább olvasom

Laár András: Tündérzene // Budapest @K11, 2017.05.11.

Idézzük meg együtt a bennünk rejlő tündérerőket! Laár András magyar nyelvű spirituális dalait, mantráit adja elő Dancsecs Eszter (ének) és Szekeres Attila (diffónikus ének, kanna) közreműködésével. Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk! Belépő: 2.500 Ft Jegyek a helyszínen válthatók az előadás napján 18 órától. Időpont: 2017. május 11. 19 óra Helyszín: K11 Kulturális és Művészeti“Laár András: Tündérzene // Budapest @K11, 2017.05.11.”

Tovább olvasom

Szex és Buddhizmus

A szexualitásban rejlik a legnagyobb teremtő erő. A legnagyobb gyönyör és a legnagyobb szenvedés forrása.
Ezt az erőt lehet használni, de lehet áldozatul is esni neki. Sajnos manapság inkább a második verzió kerül előtérbe, mert kultúránk egyáltalán nem mágikus, míg a szexualitást csak mágikus módon vagy legalábbis mágikus tudással felvértezve lehet birtokba venni.

Hogyan lehetünk tudatosak a szexualitásban?

Buddhizmus a mindennapi életben előadás – 2016. január 7.

Laár András derűs, kiegyensúlyozott, harmonikus életet él. HOGY MI A TITKA? 1985 óta foglalkozik komolyan a buddhizmussal, amely választott vallása is lett. A 90-es évek elején buddhista pappá avatták, két és fél hónapig magányos elvonuláson vett részt a Bükkben, ezt követően évekig tanított buddhista filozófiát a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán. A rendszeres buddhista meditációnak köszönhetően“Buddhizmus a mindennapi életben előadás – 2016. január 7.”

Tovább olvasom

Laár60 Életmű Show – Budapest Sportaréna

Laár60 Életmű Show

Laár András zenész, humorista, a legendás Besenyő Pista bácsi, a L’art pour l’art Társulat és a KFT zenekar alapító és jelenlegi tagja november 6-án a Budapest Sportarénában ünnepli 60. születésnapját.

Közönségének egy különleges életmű showval kedveskedik, melyben felvonultatja több évtizedes munkásságának legszebb gyümölcseit. A sokoldalú művész abszurd sámánisztikus estjében teljes pályafutását átölelve színpadra visz mindent a humortól a zenén át a művészet mögé bújtatott varázserőkig.

A színes műsorban felcsendülnek soha nem hallott, új Laár szerzemények, lesznek táncosok, vendégművészek, KFT zenekar, Fool Moon vokálegyüttes, Ökrös Csaba hegedűművész, a Virtuózok szimfonikusai, és ami az egyik legnagyobb durranás, hogy 19 év után újra együtt látható a színpadon a két humornagyágyú Laár András és Galla Miklós.

Ünnepeljünk együtt Laár Andrással ezen a felejthetetlen estén!
Há’ nem? Há’ de!

Időpont: 2015. november 6. 20:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Gondolatok Istenről és az istenségekről

Az istenségek a Legfelsőbb Istennek, az isteni hatóerői. Ha abból indulunk ki, hogy a Legfelsőbb Önmagából hozta létre, és tartja fenn az egész Létezést, ezen belül ezt az Univerzumot is, amelyben élünk, akkor láthatjuk, hogy ezt egy hierarchikus rend segítségével teszi. Például, ugye van az általunk ismert Világegyetem, ahol a mi bolygónk, a Föld, egy Naprendszerben kering. Ennek az Ura a Nap. A Nap egy istenség.

Laár András: Petike csokija

Mese
(Csak erős idegzetű olvasóknak!)

Egy órával azelőtt, hogy a postás bácsi beleesett a betonkeverő gépbe, Peti otthon volt és szorgalmasan írta a számtanleckét. A házban munkások dolgoztak: vakolták a házat és szép, új, vidám színekkel festették be a falakat. Kinn sütött a nap és bearanyozta a körfolyosó míves kovácsolt-vas-korlátját.

Scroll to top