Általános szerződési feltételek

VÁSÁRLÓI NYILATKOZAT
A laarandras.hu weboldalon csak azon személyek vásárolhatnak jegyet, akik már betöltötték a 18. életévüket. A vásárláshoz szükséges adatok megadásánál feltüntetett Vásárlói feltételek elfogadásával igazolod, hogy betöltötted a 18. életéved.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
A jegyrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed a weboldalon keresztül hozzánk eljuttatod.

Az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek, illetve az Internet-szolgáltatás minősége vagy hiánya miatti teljesítetlen jegyrendelésért nem tudunk felelősséget vállalni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A jegyfoglalás oldalon feltüntetett árak a jegyek vételárai, melyek tartalmazzák az Áfát.

A jegyrendelésnél előreutalásos fizetésmód áll rendelkezésedre. Az utaláshoz szükséges adatokat a jegyrendelés leadását követően e-mailben juttatjuk el, miután feldolgoztuk a rendelésed.

A megrendeléshez szükséges adatok módosítására a rendelés leadása előtt van lehetőséged. Ezután csak ügyfélszolgálatunk tudja módosítani. Ilyen esetben e-mailen vagy telefonon keresztül jelezheted a módosítási szándékod.

A rendelésed akkor lép életbe, ha az feldolgozásra került és ezt e-mailben vagy telefonon visszajelezzük, mellyel létrejön egy szerződés a vásárló és az eladó között.

A weboldalon keresztül megvásárolt jegyről elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni. Az elektronikus számla felmutatásával jogosult vagy a számlán feltüntetett előadáson részt venni. Kérjük az előadásra mindenképpen hozd magaddal számládat.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

JOGI NYILATKOZAT
A laarandras.hu oldalon található összes tartalmat szerzői jog védi. Ezek másolása, sokszorosítása, publikálása, vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a szerző és az érintett kiadó írásos engedélyével lehetséges. Minden jog fenntartva!

ÜZEMELTETŐ
Név: OM MANI PEME HUNG Bt.
Levelezési cím: 1591 Budapest, Pf. 300.
Adószám: 25196104-2-13
Cégjegyzékszám: 01-06-789389
Telefon: 06 30 834 2905
E-mail: kapcsolat@laarandras.hu

BANKI ADATOK
Számlatulajdonos neve: OM MANI PEME HUNG Bt.
Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
Bankszámlaszám (HUF): 10401213-50526776-69761005

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI
Telefon: 06 30 834 2905 (munkanapokon 11:00-17:00)
E-mail: kapcsolat@laarandras.hu

Hozzászólások